Bij Giva Works zijn we altijd op zoek naar merken die uitblinken in zowel kwaliteit als innovatie. Ruuud is zo’n merk dat een indrukwekkend erfgoed heeft in het leveren van hoogwaardige bestelwagen accessoires. Gevestigd in het zuiden van Nederland bedient Ruuud sinds 1999 een breed Europees klantennetwerk met producten die in eigen beheer worden ontworpen en gefabriceerd.

Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid wordt benadrukt door de TÜV-certificering en sterke samenwerkingsverbanden in de sector. Als gecertificeerde Mercedes-Benz VanPartner streeft Ruuud continu naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

Bij Giva Works zijn we trots om de innovatieve en robuuste producten van Ruuud aan te bieden. Ontdek zelf de meerwaarde voor uw bedrijfsvoertuig in ons assortiment.

Sidebars

Bij Giva Works bieden we de ABE-gekeurde sidebars van Ruuud aan, vervaardigd uit hoogwaardig 304 roestvrij staal. Ontdek diverse modellen in hoogglans, geborsteld of zwart, specifiek ontworpen om zijbeschadigingen te minimaliseren en reparatiekosten te besparen.

Sidesteps

De TÜV/ABE-gekeurde sidesteps bieden zowel bescherming als gemak bij het in- en uitstappen. Elk model garandeert kracht, functionaliteit en een optimale pasvorm.

Raamroosters

Ruuud’s raamroosters maximaliseren de inbraakbeveiliging en zorgen voor goed zicht, terwijl ze bescherming bieden tegen schuivende vracht. Geschikt voor bijna elke bestelwagen, onze collectie bevat stalen, zwart gepoedercoate opties voor diverse deurtypen.

Imperialen

De imperialen, zowel in aluminium als RVS, zijn de ultieme oplossing voor uw bedrijfswagen. De aluminium imperiaal is licht en sterk, terwijl de RVS versie een onverwoestbaar rek biedt, beiden ideaal voor het vervoeren van grote materialen. Beide typen zijn specifiek per bedrijfswagen ontworpen, waarbij ze niet alleen garant staan voor een perfecte pasvorm en veelzijdigheid, maar ook zijn uitgerust met functies zoals een windspoiler en ladderrol.

Dakrails & lastdragers

Ruuud’s dakrails en lastdragers combineren functionaliteit en esthetiek voor uw bestelwagen. Ze verhogen het laadvermogen op het dak en versterken het robuuste uiterlijk van het voertuig. Beide zijn beschikbaar in geanodiseerd aluminium of met een zwarte poedercoating.

Wielsets

De wielsets perfectioneren uw bedrijfswagen met stijlvolle velgen in diverse maten, allemaal TUV, ABE en ECE gecertificeerd. Ongeacht uw voorkeur voor zomer-, winter- of all-season banden, bieden wij een op maat gemaakte combinatie die voldoet aan uw specificaties.

Opstaptreden

Makkelijker in- en uitstappen in de laadruimte is essentieel voor beroepen zoals koeriers en bouwvakkers. De achteropstappen, beschikbaar voor bussen met of zonder trekhaak, zijn de ideale oplossing voor dagelijks gebruik.

Rearbars

Rearbars beschermen uw voertuig tegen schade bij activiteiten zoals laden of achteruit inparkeren. Voor maximale bescherming van uw bestelwagen raden wij een combinatie van rearbars met sidebars aan.

Styling accessoires

Geef uw bestelwagen een unieke flair met Ruuud’s styling accessoires. Van sportieve spoilers tot functionele zonnekleppen en chique stoelhoezen, elk item combineert esthetiek met praktisch nut. Gemaakt van kwalitatieve materialen zoals aluminium en ABS, en ontworpen voor een perfecte pasvorm. Met Ruuud transformeert u uw bus naar een stijlvol en functioneel meesterwerk.