Geen tijd en/of kennis? Laat onze partner monteren!

Professionele montage van bedrijfswagen accessoires

Bij Giva Works streven we ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige bedrijfswagenaccessoires aan te bieden, maar ook om hen een complete oplossing te bieden voor hun behoeften op het gebied van voertuiguitrusting. We begrijpen dat niet iedereen de tijd of de expertise heeft om accessoires zelf te monteren. Daarom hebben we een unieke oplossing voor u: onze professionele montagepartner.

Waar kiezen voor onze montagepartner?

Bijvelt van de Ven is meer dan alleen een partner voor ons; ze zijn een RDW-erkend autobedrijf met een efficiënt ingerichte werkplaats die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Hun langdurige aansluiting bij de BOVAG sinds 1975 getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid in de autobranche. Door samen te werken met een dergelijk gerenommeerd bedrijf, kunnen we onze klanten verzekeren van een professionele en probleemloze montage van hun bedrijfswagenaccessoires.

Transparantie en service

Wij begrijpen het belang van transparantie als het gaat om montagekosten en -tijden. Daarom kunnen wij een inschatting geven van de montagetijd voor uw bestelling. Houd er echter rekening mee dat er variabelen kunnen zijn, zoals de noodzaak om producten eerst te assembleren voordat ze op het voertuig kunnen worden gemonteerd. De kosten voor de montagepartner bedragen 70 euro excl. btw per uur. Benieuwd naar de geschatte assemblage en montagetijd voor uw bestelling? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.