Levering

Directe en betrouwbare levering van uw bedrijfswagen accessoires

Online bestellen kan soms aanvoelen als een sprong in het diepe, vooral bij waardevolle producten. Maar bij Giva Works garanderen we een soepele levering van uw bedrijfswagen accessoires. Wij zijn dé online specialist in bedrijfswagen accessoires met een hart voor kwaliteit en service. U verdient immers het beste.

Met onze zorgvuldige aanpak zorgen wij ervoor dat uw bestelling veilig en snel bij u arriveert. Bij elke levering kunt u op ons rekenen, elke stap van de weg.

LEVERING EN VERPAKKING
Altijd met de grootste zorg verpakt

Elke bestelling is uniek. Of het nu gaat om losse items of grotere zendingen voor uw wagenpark, wij verpakken met precisie. Onze speciale dozen, gecombineerd met beschermende materialen zoals schuimfolie, zorgen ervoor dat uw bedrijfswagen accessoires de reis schadevrij overleven.

TRANSPORT
Samenwerking met de beste in de business

Bij elke levering is het goede nieuws dat op weekdagen alle bestellingen meteen de deur uit gaan. U krijgt vervolgens een Track and Trace link, zodat u altijd weet waar uw bedrijfswagen accessoires zijn.

Natuurlijk kan er onderweg wel eens iets gebeuren. Vertragingen door files of technische problemen zijn helaas onvermijdelijk. Maar geen zorgen, wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. En we houden u altijd op de hoogte.

AAN DE SLAG
Veilig uitpakken en installeren

Eenmaal ontvangen, neem even de tijd om de verpakking te inspecteren. Ziet alles er goed uit? Top! Zo niet, dan staan wij klaar om u te helpen. Want bij Giva Works draait alles om uw tevredenheid.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfels over uw bedrijfswagen accessoires? Neem gerust contact met ons op. Samen komen we eruit.