Ruuud lastdragers

Kent u die momenten dat u op zoek bent naar extra laadvermogen voor uw bestelwagen? Ruuud heeft de ideale oplossing met hun dakrails en lastdragers. Deze zijn speciaal ontworpen om niet alleen de opslagcapaciteit van uw voertuig uit te breiden, maar geven uw bedrijfswagen ook een steviger en robuuster uiterlijk.

Ruuud’s dakrails, gecombineerd met lastdragers, zorgen ervoor dat het transporteren van materialen soepeler verloopt. Beschikbaar in geanodiseerd aluminium of met een stijlvolle zwarte poedercoating, voegen ze tevens een vleugje professionaliteit toe aan uw bedrijfswagen waarmee u zich kunt onderscheiden.

Wilt u ons volledige assortiment lastdragers ontdekken? Bekijk dan alle beschikbare lastdragers van Giva Works op onze “Lastdragers” pagina.

TÜV/ABE Gecertificeerde Draagkracht

Ruuud’s dwarsdragers zijn niet alleen vervaardigd uit duurzaam aluminium, maar zijn ook TÜV/ABE gecertificeerd. Met een maximale belastbaarheid van 75kg per drager, bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing voor het vervoeren van uw lading.

Optimaal Ontwerp voor Veilig Vervoer

Het ovaal ontwerp van Ruuud’s dwarsdragers minimaliseert windgeruis voor een stillere rit. Bovendien voorkomen de rubberen strips dat vracht schuift, wat bijdraagt aan een veiliger vervoer van uw materialen.

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp

Kies de stijl die het beste bij u en uw voertuig past. Ruuud biedt dwars- en lastdragers in zowel stijlvol grijs aluminium als zwart. Bovendien zorgen de versterkte ABS montagebeugels voor een verhoogde duurzaamheid en lange levensduur van het product.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte lastdragers voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment lastdragers specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale lastdrager voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!