Veel gestelde vragen

Welkom bij Giva Works, dé specialist in hoogwaardige bedrijfswagen accessoires. Wij bieden een breed assortiment om uw voertuig niet alleen functioneler, maar ook esthetisch aantrekkelijker te maken. Duik in onze gids waarin we uitgebreid de voordelen van elk accessoire belichten, zodat u precies weet wat de beste keuze is voor uw bedrijfswagen.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Hoe bestel ik een product bij Giva Works?

Om bij Giva Works moeiteloos het product van uw keuze te bestellen, hebben we een uitgebreide handleiding op onze ‘Hoe te bestellen‘ pagina samengesteld. Van het selecteren van uw favoriete artikel tot het afrekenproces, deze stap-voor-stap gids maakt uw online winkelervaring eenvoudig en probleemloos.

Welke betaalmethoden accepteert Giva Works?

Giva Works maakt uw aankoopproces uiterst soepel door een breed scala aan betrouwbare betaalmethoden te accepteren. Voor gedetailleerde informatie over onze betaalmogelijkheden, raden wij u aan onze ‘Betaalmogelijkheden‘ pagina te bezoeken.

Wat is de levertijd bij Giva Works?

De levertijd bij Giva Works kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de bestemming. Voor gedetailleerde informatie over onze leverings- en verzendtijden, verwijzen wij u naar onze ‘Levering‘ pagina.

Waar kan ik de installatiegids voor mijn product vinden?

Bij Giva Works hebben we alle installatiehandleidingen voor onze producten beschikbaar gesteld op de respectievelijke productpagina’s. Mocht u de handleiding voor uw specifieke product niet kunnen vinden, dan kunt u onze ‘Montagehandleiding‘ pagina bezoeken of ons direct contacteren voor verder advies.

Wat is het retourbeleid bij Giva Works?

Bij Giva Works doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Mocht u echter niet tevreden zijn, dan hebben we een helder en rechtlijnig retourbeleid. Bezoek onze ‘Retourbeleid‘ pagina voor alle details over hoe u een product kunt retourneren.

Ik kan het onderdeel dat ik nodig heb niet vinden, wat nu?

Mocht u moeite hebben met het vinden van het juiste onderdeel voor uw bedrijfswagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige klantenservice team bij Giva Works staat altijd klaar om u te helpen.

Hoe weet ik welk onderdeel compatibel is met mijn voertuig?

Op elke productpagina van Giva Works kunt u informatie vinden over de compatibiliteit van het betreffende onderdeel. Als u toch twijfels heeft, staat ons klantenservice team altijd klaar om u bij te staan en te adviseren.

Zijn er kortingen of promoties beschikbaar?

Bij Giva Works hebben we regelmatig speciale aanbiedingen en promoties om u de beste deals te geven. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de meest recente aanbiedingen.

Wat is de garantie op de producten van Giva Works?

Bij Giva Works zijn we trots op de kwaliteit van onze producten. Voor specifieke informatie over de garantievoorwaarden en -periodes van onze producten, raden we u aan de productdetailpagina’s te bezoeken of contact op te nemen met onze klantenservice.

Wat moet ik doen als ik een defect product ontvang?

Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice bij Giva Works. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor meer informatie over hoe te handelen in dergelijke gevallen, bezoek onze ‘Retourbeleid‘ pagina.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen nadat ik deze heb geplaatst?

Het wijzigen of annuleren van een bestelling bij Giva Works is mogelijk afhankelijk van het stadium van de bestelling. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling klaar staat voor verzending, ontvangt u een bevestigingsmail met een trackingnummer. Hiermee kunt u de status van uw bestelling volgen. Mocht u problemen ondervinden bij het volgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Welke verzendmethoden biedt Giva Works aan?

Bij Giva Works streven we ernaar om de meest efficiënte en betrouwbare verzendopties aan te bieden aan onze klanten. Bezoek onze ‘Levering‘ pagina voor volledige details over onze verzendmethoden en tarieven.

Leveren jullie ook lichtmetalen of stalen velgen?

Op zoek naar de perfecte set velgen of de meest betrouwbare banden voor uw bedrijfsvoertuig? Giva Wheels heeft een uitgebreid assortiment om aan al uw behoeften te voldoen. Het assortiment omvat diverse merken en maten, geschikt voor verschillende soorten voertuigen. Bezoek Giva Wheels op www.givawheels.nl.

Giva Works, one-stop-shop voor hoogwaardige bedrijfswagenaccessoires

Giva Works is dé one-stop-shop voor hoogwaardige bedrijfswagenaccessoires, waaronder bullbars, sidebars, imperialen, lastdragers en rearbars. Deze accessoires bieden niet alleen bescherming en functionaliteit voor uw voertuig, maar voegen ook esthetische waarde toe en kunnen zelfs de waarde van uw bedrijfswagen verhogen.

Om een product te bestellen kunt u gebruikmaken van onze handige online configurator die perfect past bij uw specifieke voertuig. Ze bieden een breed scala aan betrouwbare betaalmethoden en leveren uw bestelling zo snel mogelijk. Als u vragen heeft over het product, de installatie, het retourbeleid of de garantie, staat ons klantenservice team altijd klaar om u te helpen.

Kortom, bij Giva Works vindt u hoogwaardige accessoires voor uw bedrijfswagen, waarmee u uw voertuig naar een hoger niveau kunt tillen en uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter en veiliger kunt uitvoeren. Neem vandaag nog contact op met Giva Works en ontdek de mogelijkheden om uw bedrijfswagen te verbeteren.