Persoonlijke offerte

Iedere bestelwagen vertelt zijn eigen verhaal, of het nu de flair van uw individuele smaak vertegenwoordigt, de kracht van uw onderneming demonstreert, of de effectiviteit van uw vloot etaleert. Als dé expert in bedrijfswagen accessoires zoals bullbars, sidebars en imperialen, begrijpen wij het belang van deze voertuigen voor uw zaak. Daarom bieden we u graag een persoonlijke offerte die past bij uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor Giva Works?

 • Ongeëvenaarde kwaliteit
  Van robuuste bullbars tot elegante sidesteps; elk product van Giva Works staat garant voor duurzaamheid dankzij de gebruikte topmaterialen.
 • Stijlvol design
  Onze accessoires bieden niet alleen functionaliteit, maar verrijken ook het esthetisch aspect van uw bestelwagen, zoals de verfijnde afwerking van onze treeplanken.
 • Geschikt voor elke bestelwagen
  Of u nu één bestelwagen heeft of een vloot beheert, ons assortiment heeft oplossingen voor elk type en merk voertuig.
 • Unieke stijlaccenten voor uw bestelwagen
  Laat uw bestelwagen meer zijn dan alleen een vervoersmiddel. Voor degenen die een kenmerkende uitstraling willen, bieden we een scala aan stijlvolle producten, van Body Mouldings tot sportieve Spoilers & Splitters.

Exclusieve voordelen voor fleet owners

Heeft u een wagenpark? Wij bieden speciale kortingen en regelingen die zijn afgestemd op de behoeften van fleet owners. Ons deskundige team staat klaar om u een persoonlijke offerte te presenteren, perfect afgestemd op uw wensen.

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Elke bestelwagen is uniek en daarom is maatwerk zo belangrijk. Vul het onderstaande formulier in en ontvang een persoonlijke offerte, speciaal voor u op maat gemaakt.

Heeft u hulp nodig?

Komt u ergens niet uit? Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te begeleiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft.