Ruuud styling accessoires

Wilt u uw bedrijfswagen niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van uw persoonlijke stijl maken? Laat uw bestelwagen opvallen met de Ruuud styling accessoires, speciaal ontworpen om uw voertuig een sportieve en strakke afwerking te geven. Bij Ruuud begrijpen ze dat een bestelwagen meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een statement. Daarom hebben ze een uitgebreid assortiment van accessoires, zodat u uw bestelwagen kunt personaliseren en die unieke look kunt geven die u wenst.

Wilt u ons volledige assortiment styling accessoires ontdekken? Bekijk dan alle beschikbare accessoires van Giva Works op onze “Styling Accessoires” pagina.

Sportieve spoilers

Maak een duidelijk statement met de Ruuud voor- en achterspoilers. Deze zijn op maat ontworpen voor elk bestelwagenmodel, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Gemaakt van hoogwaardig ABS, zijn de ruuud spoilers leverbaar in diverse kleuren. Bovendien heeft u de mogelijkheid om ze zelf te verven in de kleur die bij uw bedrijf of stijl past. Met deze spoilers geeft u uw bestelwagen dat persoonlijke tintje en een unieke uitstraling.

Zonnekleppen & Zijwindschermen

Rijcomfort is essentieel, en daarom biedt Ruuud zonnekleppen en zijwindschermen die specifiek zijn ontworpen om verblinding door invallend zonlicht te verminderen. Daarnaast minimaliseren de Ruuud zijwindschermen windgeruis, wat bijdraagt aan een rustigere en veiligere rijervaring. Alle Ruuud zonnekleppen en schermen zijn op maat gemaakt voor diverse bestelwagenmodellen, waardoor u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en uitstekende functionaliteit.

Opvallende & Functionele Accessoires

Bij Ruuud geloven ze in de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Van grillen en stoelhoezen tot middenconsoles en sloten, de Ruuud accessoires zijn ontworpen om uw bedrijfswagen te transformeren. Elk accessoire in het Ruuud aanbod is op maat ontwikkeld voor een specifiek bestelwagenmodel, zodat u altijd verzekerd bent van een naadloze integratie en perfecte pasvorm. Met de Ruuud producten wordt uw bedrijfswagen ongetwijfeld een uniek item op de weg!

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte styling accessoires voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment styling accessoires specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale accessoires voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!