Retourbeleid

Bang om de verkeerde keuze te maken?

Bij Giva Works begrijpen we dat u de juiste keuze wilt maken, zeker als het om bedrijfswagen accessoires gaat. Vindt u het moeilijk om te visualiseren hoe het op uw voertuig zal staan? Laat het ons gerust weten. We zorgen voor heldere voorbeeldfoto’s. Voor uw gemak heeft Giva Works een transparant retourbeleid. Hieronder vindt u alle details.

RETOURBELEID VAN GIVA WORKS
Retourneer binnen 14 dagen

Is een product niet naar wens? Dan kunt u het binnen 14 dagen naar Giva Works terugsturen. Let op: het product moet ongebruikt en niet gemonteerd zijn. Na controle van het retour, ontvangt u uw geld terug via de oorspronkelijke betaalmethode.

Over de retourkosten

De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Echter, wij denken graag met u mee over een passende oplossing, zeker als het gaat om beschermingsapparatuur voor uw auto.

Beschadigd product ontvangen?

We verpakken onze producten zorgvuldig, maar tijdens transport kan er altijd iets gebeuren. Ontvangt u een beschadigd product? Neem dan direct contact op en stuur duidelijke foto’s. Samen vinden we een geschikte oplossing. Wij zorgen voor een snelle en gratis vervanging. Schade door incorrecte montage valt hierbuiten.

Even passen en meten

Iedere auto is anders. Check daarom altijd of de producten goed passen zonder schade aan te richten.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over ons retourbeleid of andere zaken? Raadpleeg onze Algemene voorwaarden of neem direct contact met ons op. Uw tevredenheid staat voorop bij Giva Works.