Ruuud sidesteps

Stapt u ook weleens uit uw bestelwagen en merkt dat het net dat beetje extra comfort mist? Met de Ruuud sidesteps wordt in- en uitstappen niet alleen gemakkelijker, maar uw voertuig krijgt ook een verfijnde uitstraling. Deze treeplanken combineren naadloos functionaliteit en comfort, en bieden tevens een extra laag bescherming tegen alledaagse obstakels zoals paaltjes en andere voertuigen.

Ruuud’s treeplanken zijn zorgvuldig ontworpen om de perfecte balans te vinden tussen vorm en functie. En met de zekerheid van TÜV / ABE-keuring, bent u gegarandeerd van een product dat zowel stijlvol als functioneel is.

Optimaal Comfort

Ervaar het luxe gevoel van moeiteloos in- en uitstappen met de Ruuud sidesteps. Speciaal ontworpen voor diegenen die waarde hechten aan comfort, maken deze sidesteps elke rit aangenamer, waardoor u zich focust op wat echt belangrijk is – het veilig en efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden.

Beschermende Functie

Onze sidesteps zijn meer dan alleen een esthetische toevoeging aan uw bedrijfswagen. Ze bieden een robuuste beschermende barrière, waardoor het risico op schade door onvoorziene botsingen met paaltjes of andere auto’s aanzienlijk wordt verminderd. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met de Ruuud sidesteps, waardoor uw voertuig zowel indrukwekkend als functioneel blijft.

Gecertificeerde Kwaliteit

Met de TÜV/ABE-keuring achter onze naam staat Ruuud synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze sidesteps voldoen aan de strengste industriestandaarden, wat getuigt van onze toewijding aan uitmuntendheid en de perfecte pasvorm. Kiezen voor Ruuud betekent kiezen voor een merk dat kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats zet.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte sidesteps voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment sidesteps specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale sidesteps voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!