Betaalmogelijkheden

Veiligheid eerst, ook als het op betalen aankomt. Bij Giva Works snappen wij dat als geen ander. Daarom verzekeren wij u van een veilige en gemakkelijke betalingservaring, speciaal voor de aanschaf van onze topkwaliteit bedrijfswagen accessoires. U kunt erop rekenen dat uw aankopen bij ons in vertrouwde handen zijn.

Betaalmogelijkheden bij Giva Works
Veilig en zorgeloos betalen samen met Mollie

Om u het beste van het beste te bieden, werken wij samen met Mollie, de specialisten op het gebied van online betalingen. Zo zorgen wij dat elke transactie vlekkeloos verloopt.

Mocht u toch nog vragen hebben over hoe het betalen werkt? Geen zorgen, wij staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op en ons team helpt u graag verder.

Komt u een probleem tegen, zoals een melding over een bereikte betaallimiet? Check dan eerst uw betaalapp of neem even contact op met uw bank. Mocht het probleem aanhouden, dan kan het zijn dat er een storing bij Mollie speelt.

Betaalmogelijkheden met iDeal
Uw veilige haven voor online betalingen

Elke keer dat u kiest voor iDeal, wordt u direct geleid naar de bekende en vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Geen gedoe met nieuwe accounts of extra registraties. Zodra uw bank deelneemt aan iDeal, kunt u erop rekenen dat uw online betalingen vlot, veilig en vertrouwd verlopen.

Ondervindt u problemen met iDeal?
Dit kan soms te maken hebben met ingestelde betaallimieten. Kijk eerst in uw online bankomgeving of in uw bankapp voor mogelijke oplossingen. Lukt het nog steeds niet? Het kan zijn dat er een tijdelijke storing bij iDeal is. Wees gerust, uw transacties zijn bij ons altijd in veilige handen.

Betaalmogelijkheden met Mistercash/Bancontact
Vertrouwd en veilig betalen voor iedereen in België

Veel van onze klanten in België kiezen graag voor Mistercash/Bancontact. Waarom? Het is simpel, rechttoe rechtaan, en geeft een gevoel van veiligheid. U maakt de betaling in de bekende omgeving van uw eigen bank, wat natuurlijk vertrouwd aanvoelt. En zeg nu zelf: vertrouwen in de betaalmethode is toch een essentiële factor?

Dus, bent u op zoek naar een betrouwbare en makkelijke manier van betalen? Met Mistercash/Bancontact zit u goed. De transactie is zo voltooid en u kunt snel genieten van uw aankoop.

Ondervindt u problemen met Mistercash/Bancontact?
Kan het zijn dat u een betalingslimiet heeft bereikt? Een snelle check in de instellingen van uw bankapp of internetbankieren kan helderheid geven. En weet: wij staan altijd voor u klaar om te helpen!

Betaalmogelijkheden met Creditcard
Gemakkelijk en veilig betalen binnen handbereik

Wanneer u denkt aan veilig en zonder zorgen betalen, denkt u aan uw Visa-kaart. Overal ter wereld kunt u hiermee terecht. En dat is nu precies wat wij bij Giva Works ook belangrijk vinden. Bovendien bieden wij u de vrijheid: wilt u alles aan het eind van de maand betalen? Of liever in termijnen? U beslist. Daarbij staat betrouwbaarheid voorop.

Problemen met uw creditcard?
Mocht uw betaling niet lukken, check dan eerst uw limiet. Lukt het nog steeds niet? Overweeg dan om contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij. Ze staan klaar om u te helpen.

Betaalmogelijkheden met PayPal
Veilige en beschermde betalingen voor al uw aankopen

PayPal biedt u een betrouwbare manier om te betalen. Uw aankopen zijn niet alleen veilig, maar ook beschermd. Hierdoor kunt u met een gerust hart online winkelen. Zo weet u zeker dat u altijd in goede handen bent bij ons. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan wij natuurlijk voor u klaar om het voor u op te lossen. Ga dus met vertrouwen verder met uw aankoop en ervaar zelf de voordelen van PayPal.

Betaalmogelijkheden met Klarna
Betaal in termijnen zonder zorgen

Met Klarna kunt u uw aankopen spreiden over drie overzichtelijke termijnen. En het mooie is: u betaalt geen extra kosten of rente. Zo houdt u op een transparante wijze grip op uw financiën en kunt u bewust met uw budget omgaan. Een ideale manier om zonder zorgen te winkelen.

Wanneer u voor de Klarna-betalingsmethode kiest, verzekert u zich van een soepel en helder betaalproces. Wij weten hoe cruciaal een veilige en betrouwbare betalingspartner is, zeker bij online aankopen. Vandaar dat wij voor Klarna hebben gekozen.

Ondervindt u problemen met Klarna?
Lukt het niet om uw betaling te voltooien? Mogelijk heeft u dan een betaallimiet bereikt. Een korte blik op uw Klarna-account kan dit vaak al verhelderen. Mocht u daarna nog hobbels tegenkomen, dan staat de klantenservice van Klarna altijd voor u klaar.

Betaalmogelijkheden met Klarna
Betaal achteraf

Met de optie ‘Betaal achteraf’ van Klarna kunt u eerst uw bestelling rustig bekijken voordat u afrekent. Zo winkelt u met nog meer vertrouwen en gemak.

Technisch probleem bij Klarna?
Heeft u moeite met betalen? Wellicht speelt er een betaallimiet. Echter, door even in te loggen op uw Klarna-account krijgt u snel helderheid. Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan is Klarna er om u te helpen.

Bankoverschrijving
Het vertrouwen van traditioneel betalen

Kiezen voor een bankoverschrijving is een keuze voor betrouwbaarheid en zekerheid. Na de bevestiging van uw bestelling ontvangt u van ons direct alle noodzakelijke betaalinformatie in uw mailbox. Zodra wij uw betaling hebben geregistreerd, zorgen wij dat uw bestelling spoedig op pad gaat. Met een bankoverschrijving weet u zeker dat u veilig en zonder zorgen uw aankopen doet. Een methode die al jarenlang haar betrouwbaarheid bewijst, net als ons assortiment. Lees gerust verder om meer te ontdekken over onze betaalopties en voel het gemak van zorgeloos winkelen bij ons.

Pinnen/betalen met bankkaart
Direct en veilig betalen bij Giva Works

Bij het afhalen van uw bestelde producten bij Giva Works is het mogelijk om eenvoudig te betalen met uw pinpas. Deze betaaloptie is niet alleen efficiënt maar ook veilig en betrouwbaar, zodat u zonder zorgen snel weer op weg kunt.

Met pinnen garanderen wij een vlotte afhandeling. Dankzij deze methode vermijdt u wachttijden en zorgt voor een snelle doorstroming. Wij zorgen altijd voor een veilige betaalomgeving, zodat u uw producten met vertrouwen bij ons kunt afhalen.

Een klein maar belangrijk detail: gaat u voor de optie pinnen? Check dan even de betaallimiet van uw pas voordat u langskomt. Door dit vooraf te controleren, verloopt het afhaalproces nog soepeler. Samen zorgen we voor een prettige ervaring!

Contant
Snel en eenvoudig betalen bij Giva Works

Als u besluit uw aankopen direct bij Giva Works op te halen, bieden we u de mogelijkheid om contant te betalen. Echter, om de transactie soepel en snel te laten verlopen, raden wij u sterk aan om met gepast geld te betalen. Daarbij is het goed om te weten dat biljetten van 200 en 500 euro helaas niet worden geaccepteerd bij ons. Waarom? Simpelweg omdat wij ervoor kiezen om het betaalproces zo veilig en efficiënt mogelijk te houden voor u en voor ons. We kijken uit naar uw bezoek en staan klaar om u te helpen met uw aankopen!