Ruuud imperialen

Zoekt u naar een effectieve en stijlvolle manier om grote en lange materialen te vervoeren met uw bedrijfswagen? Ruuud presenteert de perfecte oplossing met hun premium aluminium of RVS imperiaal. Vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve ontwerpfilosofieën, zijn deze imperialen speciaal ontwikkeld om uw opslag- en transportmogelijkheden te vergroten.

De aluminium RUUUD imperialen combineren kracht en lichtheid in een strak, zwart design. Of u nu buizen, houten latten of ladders moet vervoeren, alles wat niet in de laadruimte past, vindt zijn plek op onze veelzijdige imperialen. Daarnaast zijn de zwarte RUUUD imperialen op maat gemaakt voor verschillende types bedrijfswagens, wat zorgt voor een naadloze pasvorm en optimale functionaliteit.

Maar voor degenen die een nog robuustere oplossing wensen, biedt de RVS imperiaal een bijna onverwoestbare structuur, compleet met een windspoiler en ladderrol. Deze imperialen zijn met precisie ontwikkeld voor diverse bedrijfswagenmodellen, zodat ze naadloos aansluiten bij voertuigspecificaties zoals daklengte, -breedte en montagepunten.

Ontdek de volledige reeks imperialen van Giva Works op onze “Imperialen” pagina. Hier vindt u de perfecte oplossing om uw bedrijfswagen te transformeren in een efficiënte en stijlvolle werkpartner.

Op Maat Gemaakt

Elk type bedrijfswagen verdient een imperiaal dat past als een handschoen. Onze imperialen zijn nauwgezet ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijfswagenmodellen. Of u nu een compacte stadsbestelwagen rijdt of een ruime bedrijfsbus, met Ruuud kiest u voor een imperiaal die past bij uw specifieke voertuig.

Lichtgewicht & Krachtig

De aluminium Ruuud imperialen zijn een perfecte balans tussen sterkte en lichtheid. Vervoer met gemak zware materialen en benut de veelzijdigheid van een imperiaal die speciaal is ontworpen voor de professionele gebruiker. Van bouwmaterialen tot gereedschappen, onze imperialen zijn de vertrouwde keuze voor het zware werk.

Robuust RVS

Voor de ultieme duurzaamheid en functionaliteit is er de RVS imperiaal van Ruuud. Deze imperialen zijn niet alleen onverwoestbaar maar zijn ook uitgerust met handige features zoals een windspoiler en ladderrol. Ze zijn zorgvuldig afgestemd op verschillende bedrijfswagenmodellen en voldoen aan de specifieke eisen van elk voertuig. Een imperiaal die zowel stijl als stevigheid ademt.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte imperiaal voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment imperialen specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale imperiaal voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!

Ons assortiment Ruuud imperialen

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze Ruuud imperialen. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.

Ruuud imperialen voor een Citroën Jumpy 2016-2024 (III)

Ruuud imperialen voor een Fiat Ducato 2006-2024 (III)

Ruuud imperialen voor een Ford Transit 2014-2024 (IV)

Ruuud imperialen voor een MAN TGE 2016-2024

Ruuud imperialen voor een Opel Vivaro 2019-2024 (C)

Ruuud imperialen voor een Toyota Proace 2016-2024

Ruuud imperialen voor een Volkswagen Crafter 2017-2024 (II)