Logo Rhino

Rhino Products is meer dan zomaar een merk; het is een verhaal van groei en vastberadenheid. Vanuit een bescheiden begin heeft het merk zich ontwikkeld tot een internationale powerhouse, met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerde locaties in landen zoals Nederland, Polen en Zweden. Hun uitgebreide assortiment, variërend van lastdragers en imperialen tot laddertransportsystemen en deurladders, spreekt boekdelen over hun toewijding aan kwaliteit. Rhino Products staat voor innovatie en vakmanschap, en levert producten van topkwaliteit aan professionele bedrijfswagengebruikers wereldwijd.

Imperialen

De nieuwe KammRack imperiaal is ultramodern en eenvoudig te monteren, vervangt het vorige AluminiumRack van Rhino voor commerciële voertuigen en heeft een gestroomlijnd ‘Kamm’-balkprofiel, waardoor het nog aerodynamischer is.

Opstaptreden

Rhino opstaptreden zijn ontworpen met het oog op veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze bieden niet alleen een stevig en veilig steunpunt bij het betreden en verlaten van uw bedrijfwagen, maar ook een stijlvolle afwerking die de esthetiek van elk voertuig verbetert.

Ladders en laddersystemen

De Rhino aluminium achterdeurladder is dé oplossing voor veilige en stijlvolle toegang tot het dak van uw bedrijfswagen. Deze ladder combineert een modern design met de betrouwbaarheid en duurzaamheid waar Rhino om bekend staat. Vervaardigd uit een hoogwaardige aluminium legering en versterkt met glasvezel nylon, zijn deze ladders niet alleen extreem lichtgewicht maar ook ongelooflijk sterk.

Lastdragers

Aërodynamisch, stijlvol en corrosiebestendig, is de KammBar series de leidende keuze voor lastdragers bij professionele bedrijfswagengebruikers. Gemaakt van geanodiseerd aluminium of duurzaam staal, vergroten deze lastdragers de opslagcapaciteit van elke bedrijfswagen. Met zijn moderne ontwerp biedt het niet alleen een geweldige esthetiek, maar beperkt het ook windgeruis.