Rhino opstaptreden

Dompel uzelf onder in de wereld van Rhino opstaptreden bij Giva Works. Rhino Products staat centraal in ons assortiment, en biedt specifiek ontworpen opstappen om de toegankelijkheid en veiligheid van bedrijfswagens te verhogen.

Met unieke oplossingen zoals de ImpactStep, AccessStep en TowStep, biedt Rhino niet alleen innovatieve ontwerpen, maar helpt ook de dagelijkse taken van professionals te stroomlijnen.

De duurzaamheid en robuustheid van Rhino opstaptreden zijn ongeëvenaard. Ontworpen om elke dag weer te presteren, staat kiezen voor Rhino gelijk aan kiezen voor betrouwbaarheid. Bij Giva Works zijn we er trots op deze hoogwaardige opstaptreden aan te bieden, die zonder twijfel een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijfswagen.

Wilt u ons volledige assortiment ontdekken? Bekijk dan alle beschikbare opstappen van Giva Works op onze “Opstaptreden” pagina.

ImpactStep

De ImpactStep van Rhino Products is een essentiële aanvulling voor bedrijfswagens, gericht op bescherming tegen onverwachte beschadigingen. Deze opstap voorkomt schade bij parkeren en tijdens het laden en lossen, wat zorgt voor minder stilstand en schadeherstel. Vooral voor grote wagenparken kan dit aanzienlijke besparingen opleveren. Uitgerust met geavanceerde draaibare schokbrekers, beschermt de ImpactStep zelfs de hoeken van het voertuig. Bovendien garandeert het antislip loopvlak veilige toegang tot uw wagen in alle omstandigheden.

AccessStep

De AccessStep van Rhino Products is speciaal ontworpen om de dagelijkse werkzaamheden van bedrijfswagen gebruikers veiliger en comfortabeler te maken. Deze opstap faciliteert niet alleen het in- en uitstappen, maar dient ook als een stabiel platform voor toegang tot het dak van uw wagen. Hiermee wordt het risicovolle klimmen op voertuigbanden en het overreiken naar daklasten overbodig gemaakt. Met AccessStep kiest u voor optimale veiligheid en gemak tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

TowStep

De TowStep van Rhino Products is dé achteropstap voor moeiteloze bevestiging van aanhangwagens dankzij een uitneembaar middendeel. Deze opstap biedt een indrukwekkende draaihoek voor efficiënt koppelen en is simpel te monteren op alle flens trekhaaksystemen. Optioneel kan hij geïntegreerd worden met achteruitrijsensoren. Met Rhino’s Connect+ integreert de TowStep naadloos met uw voertuigelektronica. Kies voor het anti-slipprofiel, beschikbaar in zowel zwart als geel, voor extra veiligheid.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte opstappen voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment opstappen specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale opstap voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!

Ons assortiment Rhino opstaptreden

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze Rhino opstaptreden. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.

Rhino opstaptreden voor een Citroën Jumper 2006-2024 (II)

Rhino opstaptreden voor een Fiat Ducato 2006-2024 (III)

Rhino opstaptreden voor een Ford Transit 2014-2024 (IV)

Rhino opstaptreden voor een Ford Transit Custom 2012-2022 (I)

Rhino opstaptreden voor een Iveco Daily 2019-2024 (III)

Rhino opstaptreden voor een Iveco Daily 2014-2019 (III)

Rhino opstaptreden voor een MAN TGE 2016-2024

Rhino opstaptreden voor een Mercedes-Benz Sprinter 2018-2024 (W907)

Rhino opstaptreden voor een Mercedes-Benz Sprinter 2014-2018 (W906)

Rhino opstaptreden voor een Mercedes-Benz Sprinter 2006-2014 (W906)

Rhino opstaptreden voor een Opel Movano 2021-2024 (C)

Rhino opstaptreden voor een Peugeot Boxer 2014-2024 (IV)

Rhino opstaptreden voor een Peugeot Boxer 2006-2014 (III)

Rhino opstaptreden voor een Volkswagen Crafter 2006-2017 (I)