Rhino imperialen

Bent u het zat om te worstelen met grote spullen en lange lading die niet in uw bedrijfsauto past? Zoek niet verder! De imperialen van Rhino zijn dé oplossing waar u naar op zoek bent. Het biedt niet alleen een eenvoudige manier om extra ruimte aan uw bedrijfswagen toe te voegen, maar bijna verdubbelt ook de beschikbare ruimte.

Met onze imperalen kunt u moeiteloos ladders, buizen, bouwmaterialen en andere omvangrijke voorwerpen veilig vervoeren op het dak van uw auto. Hiermee benut u niet alleen de kostbare ruimte in uw bedrijfswagen optimaal, maar geeft u uw voertuig ook een professionele uitstraling.

Wilt u meer zien? Bekijk al onze beschikbare imperialen van Giva Works op de “Imperialen” pagina en ontdek hoe u uw bedrijfswagen kunt optimaliseren voor al uw transportbehoeften.

Aluminium laadrol

Ontdek de geanodiseerde aluminium laadrol: even robuust als het vorige stalen model, maar met een esthetiek die perfect aansluit bij het design van het gehele imperiaal. Eenvoudig te bevestigen met twee baarmoeren in de zijframes, biedt deze laadrol een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor uw bedrijfswagen.

Aerodynamische neuskegel

De strak ontworpen neuskegel is niet alleen vormgegeven om windruis tot een minimum te beperken, maar ook om elegantie toe te voegen aan elk voertuig waarop hij wordt gemonteerd. De gestroomlijnde vorm zorgt voor een efficiëntere luchtstroom, terwijl de verfijnde uitstraling zorgt voor een moderne touch.

Gemakkelijk te monteren

De vernieuwende manier van het verbinden van de zijframes aan de dwarsbuizen is een toonbeeld van efficiëntie. Binnen enkele ogenblikken en met slechts een paar draaien van een inbussleutel is alles stevig vastgezet. Ervaar het gemak van innovatief design.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte imperialen voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment imperialen specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale imperial voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!

Ons assortiment Rhino imperialen

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze Rhino imperialen. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.