Rhino lastdragers

Kent u dat gevoel van frustratie wanneer die ladder, lange buizen of andere omvangrijke bouwmaterialen maar niet in uw bedrijfsauto willen passen? Rhino Products biedt dé oplossing: de KammBar lastdragers. Deze bieden een efficiënte manier om de opslagcapaciteit van uw voertuig aanzienlijk te vergroten. Bijna als het toevoegen van een tweede laadruimte bovenop uw auto.

Met de Kammbar lastdragers wordt het transporteren van ladders, buizen en andere lange materialen een fluitje van een cent. Niet alleen wordt het laden en vervoeren van omvangrijke voorwerpen eenvoudiger, maar het geeft uw bedrijfswagen ook die professionele look waarmee u zich onderscheidt.

Wilt u ons volledige assortiment lastdragers ontdekken? Bekijk dan alle beschikbare lastdragers van Giva Works op onze “Lastdragers” pagina.

Inclusief Dubbele Laadstops

Het onderscheidende detail van onze premium dakdrageroplossing: elk KammBar Pro-systeem wordt standaard geleverd met twee sets laadstops. Deze zorgen niet alleen voor extra zekerheid en stabiliteit tijdens het transport van uw lading, maar benadrukken ook onze toewijding aan volledigheid en gebruikersgemak. Met deze inbegrepen feature garanderen we dat uw lading altijd stevig en veilig op zijn plek blijft, ongeacht de rit.

Snel Monteren dankzij Voorgemonteerde Poten

Een onderscheidende troef van KammBar dakdrageroplossing is het gemak van installatie. Elk systeem wordt geleverd met zadels die al losjes in de poten zijn bevestigd. Dit betekent dat u niet vanaf nul hoeft te beginnen; de voorbereidende stappen zijn al voor u gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is het systeem op uw voertuig te plaatsen en het stevig vast te zetten. Deze voorgemonteerde feature garandeert een snelle en eenvoudige montage, waardoor u meer tijd overhoudt voor de zaken die echt tellen.

De Nieuwe Optionele KammRoller

In lijn met de innovaties van de vernieuwde Kamm serie introduceert Rhino de geoptimaliseerde KammRoller. Dit achterrolsysteem vormt niet enkel een harmonieuze match qua design met de Kamm reeks, maar kent ook verbeterde functionaliteiten. Geschikt voor zowel Fleet als Pro bars, biedt de KammRoller nu nog meer duurzaamheid en een vereenvoudigde installatie. Met deze vooruitstrevende aanpassing onderstreept Rhino eens te meer haar streven naar topkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte lastdragers voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment lastdragers specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale lastdrager voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!