Equinox sidebars

Bescherm uw bedrijfswagen tegen ongewenste schade met de hoogwaardige RVS Sidebars van Equinox. Of het nu gaat om een onverwachte ontmoeting met een paaltje, een stoeprand die opduikt, of het gebruik van een palletwagen, onze sidebars bieden de perfecte bescherming voor de dorpel en schuifdeur van uw voertuig. Deze robuuste, dikwandige buizen zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende uitdagingen aan te kunnen.

Onze Equinox Sidebars zijn vervaardigd uit duurzaam RVS, dat niet alleen sterker is dan aluminium, maar ook lichter. Zelfs als er onverhoopt een krasje op verschijnt, kunt u gerust zijn dat deze sidebars hun elegantie behouden. Uw bedrijfswagen verdient optimale bescherming en een verfijnde uitstraling, en dat is precies wat u krijgt met onze RVS Sidebars van Equinox.

Wilt u ons volledige assortiment sidebars ontdekken? Bekijk dan onze “Sidebars” pagina.

Op maat gemaakt

De RVS sidebars van Equinox zijn speciaal ontworpen voor elk model bedrijfswagen. Of u nu in een Volkswagen Caddy of een Mercedes-Benz Sprinter rijdt, er is altijd een sidebar die perfect bij uw voertuig past! Afhankelijk van de afmetingen van uw bedrijfswagen, zijn de sidebars in diverse lengtes beschikbaar.

Extra bescherming

Een cruciaal voordeel van sidebars is de verhoogde bescherming voor uw auto tegen mogelijke deuken en krassen. Met sidebars aan de zijkanten van uw voertuig verlaagt u het risico op beschadigingen, zoals tijdens het parkeren of op krappe wegen.

Uitstraling

Sidebars zijn beschikbaar in diverse stijlen en afwerkingen, en vormen een fraaie aanvulling op het design van uw voertuig. Kies een stijl die naadloos aansluit bij uw auto voor een harmonieuze en aansprekende look.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte sidebars voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment sidebars specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale sidebar voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bestelauto!

Ons assortiment Equinox sidebars

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze Equinox sidebars. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.