Logo Equinox

Equinox staat symbool voor kwaliteit, bescherming en design in RVS auto-accessoires. Wat begon als een klein initiatief in 1996, waarbij ze producten creëerden van roestvast staal in een bescheiden werkplaats, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een topmerk in de automotive wereld.

Door een aanhoudende vraag en het streven naar excellentie, hebben ze hun footprint in Dronrijp uitgebreid en uiteindelijk een moderne vestiging opgezet in Leeuwarden in 2006. Hier creëren ze producten op maat voor professionals, zorgen voor bescherming en functionaliteit, en voegen daarnaast een vleugje elegantie toe aan elk voertuig.

Sidebars

Bent u ook helemaal klaar met kostbare dorpel- en bumperschade? De Equinox RVS sidebar en rearbar biedt uw voertuig optimale bescherming tijdens het laden, lossen en inparkeren. Deze RVS accessoires voor dorpel- en bumperbescherming zijn schokbestendig en daarnaast ook nog eens schitterend om te zien!

Imperialen

RVS imperialen van Equinox worden pasklaar ontworpen voor elk type bedrijfswagen. De zijkanten van het imperiaal hebben een open frame, hierdoor is de lading maximaal toegankelijk en is het vastmaken van de lading eenvoudig uit te voeren. Alle onderdelen zijn van rond buismateriaal gemaakt.

Opstaptreden

Wanneer u vaak de laadruimte van uw bedrijfswagen gebruikt, is een opstap zeer praktisch. Met een opstap halveert u de in- en uitstaphoogte, waardoor het tillen van zwaardere goederen aanzienlijk vergemakkelijkt wordt. Dankzij het speciale antislipprofiel blijft de RVS opstap onder alle weersomstandigheden stroef.

Deurladders

Wilt u in weer en wind lading bovenop uw bedrijfswagen kunnen bevestigen? Dan wilt u er zeker van zijn dat de deurladder veilig is. Onze RVS deurladders bieden grip in elke situatie, zelfs bij groot draagvermogen. Het loopoppervlak van de Equinox deurladders is gemaakt van geperforeerd RVS, wat garant staat voor slipvaste treden.

Waarom kiezen voor bedrijfswagen accessoires van Equinox?

  • Deskundigheid
    Bijna drie decennia ervaring in de industrie.
  • Kwaliteit
    Producten vervaardigd in een moderne werkplaats.
  • Service
    Van het verstrekken van bevestigingsmaterialen tot gedetailleerde handleidingen, ze zorgen ervoor dat elk product onbeschadigd wordt afgeleverd.

Bent u klaar om uw bedrijfsvoertuig naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de wereld van Equinox accessoires en verander uw auto in een meesterwerk van functie en design. Maak gebruik van onze configurator bovenaan deze pagina en duik in ons brede assortiment bedrijfswagen accessoires! 

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem contact op met onze klantenservice.