Dacia Dokker 2012-2021

Hoogwaardige bedrijfswagen accessoires

Online bedrijfswagen accessoires kopen voor een Dacia Dokker 2012-2021?

Ontdek nu het veelzijdige aanbod van Giva Works, speciaal ontworpen om perfect te voldoen aan uw unieke wensen. Wanneer u vandaag bestelt, profiteert u niet alleen van razendsnelle bezorging, maar ook van onze uitzonderlijke klantenservice. Geef uw Dacia de upgrade die het verdient met onze topkwaliteit bedrijfswagen accessoires. Bij elke stap van het proces staan we voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Navigeer eenvoudig door onze collectie met behulp van onze filters hieronder, of klik hier om direct alle beschikbare producten weer te geven.

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Ontdek ons assortiment

Opgelet
Er is momenteel een filter toegepast. Klik op om het filter te verwijderen en alle resultaten te bekijken.

Do it yourself

Monteren zonder boren of slijpen

Geen technische kennis vereist

Meer informatie

Alle afmetingen van een Dacia Dokker 2012-2021

Onderstaande tabel biedt een gedetailleerd overzicht van de verschillende afmetingen van de Dacia Dokker 2012-2021. Gebruik deze tabel als referentie wanneer u niet zeker bent over de maten van uw voertuig. U kunt uiteraard ook altijd de handleiding van uw voertuig raadplegen of neem contact met ons op, we helpen u graag op weg.

Lengte
L1
Wielbasis (mm)
2810
Lengte achteroverbouw (mm)
731
Lengte voertuig (mm)
4363
Lengte laadruimte (mm)
1880
Breedte laadruimte (mm)
1413
Tussen de wielkasten (mm)
1170
Hoogte laadruimte (mm)
1197
Hoogte voertuig met / zonder dakrails (mm)
1809 / 1847
Laadvolume (m3)
3,3
Daklast (kg)
75

Waarom bedrijfswagen accessoires kopen bij Giva Works?

Bij Giva Works, nodigen we u uit om ons uitgebreide assortiment bedrijfswagen accessoires van topkwaliteit te ontdekken, specifiek ontworpen voor een Dacia Dokker 2012-2021. Als u op zoek bent naar een perfecte samensmelting van uitzonderlijke bescherming, bruikbaarheid en elegant ontwerp voor uw Dacia, dan heeft u de juiste plek gevonden. Wij combineren jarenlange ervaring met een ongeëvenaarde toewijding aan vakmanschap. Het resultaat? Duurzame en betrouwbare accessoires die perfect passen op diverse merken en modellen bedrijfswagens. Zoals onze slogan luidt: "We know what fits".
of Neem contact met ons op of Bekijk de pagina "Hoe te bestellen"