Equinox imperialen

Bent u gefrustreerd door het eindeloze gedoe met grote voorwerpen en lange ladingen die niet in uw bedrijfsauto passen? Equinox imperialen bieden de uitkomst. Deze hoogwaardige oplossing zorgt voor een moeiteloze manier om extra ruimte aan uw bedrijfswagen toe te voegen, alsof u de beschikbare ruimte verdubbelt.

Met de Equinox imperialen kunt u eenvoudig ladders, buizen, bouwmaterialen en andere omvangrijke items veilig op het dak van uw voertuig vervoeren. Door te kiezen voor een Equinox imperiaal, optimaliseert u de waardevolle ruimte in uw bedrijfswagen en geeft u uw voertuig direct een professionele uitstraling.

Ontdek de volledige reeks imperialen van Giva Works op onze “Imperialen” pagina. Hier vindt u de perfecte oplossing om uw bedrijfswagen te transformeren in een efficiënte en stijlvolle werkpartner.

Extra opbergruimte

Een van de belangrijkste voordelen van een imperiaal is de extra opslagruimte voor materialen die anders niet in uw auto passen. Door gebruik te maken van de ruimte bovenop het voertuig kunt u meer materialen meenemen, wat de efficiëntie van uw transportproces verbetert!

Veilig transport

Door het gebruik van imperialen kunnen materialen veilig vervoerd worden zonder dat ze in de cabine of laadruimte van uw auto hoeven te worden gestapeld. Dit vermindert het risico op beschadiging van de materialen (en personen)!/p>

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast de standaardfuncties kan een imperiaal ook worden uitgebreid met andere handige RVS-accessoires, zoals opstaptreden, laadgoten en opbergkisten. Dit maakt het voor u nog meer een veelzijdige oplossing voor het vervoeren van materialen en gereedschap.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte imperiaal voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment imperialen specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale imperiaal voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!

Ons assortiment Equinox imperialen

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze Equinox imperialen. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.

Equinox imperialen voor een Citroën Jumper 2006-2024 (II)

Equinox imperialen voor een Fiat Ducato 2006-2024 (III)

Equinox imperialen voor een Mercedes-Benz Sprinter 2018-2024 (W907)

Equinox imperialen voor een Opel Movano 2021-2024 (C)

Equinox imperialen voor een Peugeot Boxer 2006-2014 (III)