Progress Europe Sidebars

Bescherm uw bedrijfswagen effectief tegen ongewenste schade met de VPS 2.0 Aluminium Sidebars van Progress. Of u nu te maken krijgt met een paaltje, een stoeprand, of een palletwagen, deze sidebars zorgen voor hoogwaardige bescherming van de dorpel en schuifdeur van uw voertuig. Dankzij het krachtige en lichtgewicht aluminium materiaal en de dikwandige buisconstructie, zijn de VPS 2.0 sidebars van Progress in staat om zelfs de meest veeleisende uitdagingen aan te gaan.

Met Progress’ VPS 2.0 Aluminium Sidebars kiest u niet alleen voor optimale bescherming, maar ook voor een stijlvolle en elegante uitstraling van uw bedrijfswagen. Het premium aluminium zorgt voor een duurzame en robuuste bescherming die eventuele krassen of deuken weerstaat. Rij met een gerust hart en laat uw voertuig schitteren met de superieure bescherming en de verfijnde esthetiek van de VPS 2.0 Aluminium Sidebars van Progress!

Wilt u ons volledige assortiment sidebars ontdekken? Bekijk dan onze “Sidebars” pagina.

Op maat gemaakt

De Progress VPS 2.0 sidebars worden op maat gemaakt voor elk model bedrijfswagen, waardoor ze een perfecte pasvorm garanderen. Of u nu rijdt in een Volkswagen Caddy of een Opel Vivaro, er is altijd een VPS 2.0 sidebar die naadloos aansluit op uw voertuig! Dankzij deze specifieke ontwerpen bieden we sidebars in diverse lengtes aan, afgestemd op de unieke afmetingen van uw bedrijfswagen.

Uitstraling

Met diverse stijlen en afwerkingen, voegen de VPS 2.0 sidebars een unieke en aantrekkelijke uitstraling toe aan uw voertuig. De diverse beschikbare afwerkingen en stijlen zorgen ervoor dat u een design kunt kiezen dat harmonieus aansluit bij de look van uw auto. Verfraai het uiterlijk van uw voertuig met de elegantie en stijl van de Progress VPS 2.0 sidebars!

Optionele LED verlichting

Verhoog de veiligheid en verfraai de looks van uw bedrijfswagen met de optionele LED verlichting op de VPS 2.0 sidebars. Deze luxe optie is ideaal in donkere situaties, en helpt om het risico te verminderen bij het in- en uitstappen. De subtiele en praktische verlichtingsoptie biedt extra zichtbaarheid en veiligheid waar u ook gaat.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte sidebars voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment sidebars specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale sidebar voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bestelauto!

Ons assortiment Progress sidebars

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze Progress sidebars. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.