Logo Progress

Giva Works selecteert merken die impact maken. Progress Europe is zo’n merk. Sinds hun start staan ze bekend om betrouwbaarheid en innovatie. Hierdoor onderscheiden ze zich duidelijk.

Progress Europe’s producten zijn niet alleen functioneel. Ze weerspiegelen ook de stijl en persoonlijkheid van de bestuurder. Elk product komt voort uit diepgaand onderzoek waarbij de focus altijd ligt op de eindgebruiker. Of het nu gaat om een stijlvolle carrosseriekit of geavanceerde binnenoplossingen, ze leveren topkwaliteit.

De samenwerking tussen Giva Works en Progress Europe is sterk. Het is gebaseerd op respect en een gedeelde toekomstvisie. We geloven in hun producten. We zien ook de positieve impact op onze klanten. Samen bieden we meer dan alleen rijervaring. Het gaat om levensstijl, vrijheidsgevoel en persoonlijke expressie via je bedrijfswagen.

Giva Works wil klanten het beste bieden. Met Progress Europe in ons assortiment slagen we daarin. We denken dat onze klanten net zo enthousiast zullen zijn. Kom en ontdek zelf wat Progress Europe te bieden heeft!

Sidebars

Bent u ook klaar met constant repareren van kostbare dorpel- en bumperschade? De Progress VPS 2.0 sidebars bieden uw bedrijfswagen optimale bescherming tijdens het laden, lossen en inparkeren. Dit hoogwaardige autoaccessoire is vervaardigd uit premium aluminium, wat resulteert in een duurzaam en lichtgewicht ontwerp.