De vaste ladders van MTS

De vaste ladders van MTS zijn volledig vervaardigd uit aluminium, een garantie voor duurzaamheid en lichtgewicht prestaties. De montage gebeurt zonder te boren, waardoor de carrosserie van uw voertuig ongeschonden blijft. Bovendien zijn de bevestigingselementen gemaakt van sterk gegalvaniseerd staal, wat zorgt voor een extra laag stabiliteit. Deze ladders hebben anti-slip treden voor extra veiligheid, en voor bepaalde modellen is er een inklapbare versie beschikbaar voor de linker achterdeur. Met de MTS ladderstop kan de deur tot 270° geopend worden zonder risico op schade. Het laadvermogen bedraagt 100 kg.

Regelbare steunen

De regelbare steunen zijn uitermate geschikt voor hogere voertuigen die behoefte hebben aan een langere deurladder, wat zorgt voor een optimale bereikbaarheid en gebruiksgemak.

Anti-slip treden

Daarnaast bieden de anti-slip treden extra veiligheid, vooral tijdens natte weersomstandigheden, om uitglijden te voorkomen en een stabiele ondersteuning te garanderen.

Ladderstop

Verder maakt de MTS ladderstop het mogelijk om uw deur tot wel 270° te openen, zonder enig risico op beschadiging van de carroserie, wat resulteert in een zorgeloos gebruik.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte ladders voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment ladders specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale ladders voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!