Bij Giva Works zijn we enthousiast over merken die kwaliteit en innovatie combineren. MTS is zo’n merk, actief sinds 1975 in het ontwerpen, produceren en distribueren van draagoplossingen en uitrustingen voor bedrijfsvoertuigen.

MTS, gevestigd in het industriële hart, werkt nauw samen met vooraanstaande autofabrikanten om professionele gebruikers te voorzien van producten die robuust, betrouwbaar, esthetisch aantrekkelijk en uitgebreid getest zijn. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de producten perfect aansluiten bij de voertuigen, wat resulteert in optimale prestaties.

Bij Giva Works bieden we een uitgebreid assortiment aan van MTS-producten, variërend van krachtige draagoplossingen tot slim ontworpen uitrustingen. Elk product weerspiegelt bijna vijf decennia aan industriële expertise en toewijding aan kwaliteit.

Ontdek het MTS-assortiment bij Giva Works en transformeer uw bedrijfsvoertuig met hun betrouwbare en esthetische oplossingen.

Imperialen

Imperialen MTS biedt een divers assortiment aan imperialen, beschikbaar in verschillende modellen voor uiteenlopende voertuigen en materialen, waaronder aluminium, staal en geanodiseerd aluminium. Kies ook voor een halve imperiaal als dat beter bij uw behoeften past. Of u nu een vakman, monteur of een avontuurlijke reiziger bent, wij hebben de perfecte imperiaal voor u. Onze producten zijn ontworpen met oog voor detail, duurzaamheid en functionaliteit, zodat u altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van MTS. Bovendien bieden we een breed scala aan accessoires om uw imperiaal volledig aan te passen aan uw specifieke wensen en eisen.

Ladders

Of u nu vaste, mobiele of uitschuifbare ladders nodig heeft, MTS heeft oplossingen die perfect aansluiten bij uw werkgewoonten, allemaal zonder dat er enig boorwerk aan te pas komt. Ons assortiment is zo divers dat we voor elke situatie een geschikte ladder hebben, of u nu werkt in de bouw, onderhoud, of een ander beroep waarbij betrouwbaar klimgereedschap essentieel is. De installatie van onze ladders is eenvoudig en snel, zodat u zonder gedoe direct aan de slag kunt. Bovendien garanderen we de veiligheid en stabiliteit van onze producten, zodat u met een gerust hart uw werkzaamheden op hoogte kunt uitvoeren.

Opstaptreden

MTS biedt een compleet assortiment aan opstaptreden, ontworpen voor bevestiging direct aan het voertuig of aan een trekhaak. Onze opstaptreden zijn gemaakt om het in- en uitstappen uit uw voertuig zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken, vooral bij hogere voertuigen zoals bestelwagens en vrachtwagens. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen en ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks intensief gebruik. Daarnaast zijn onze opstaptreden verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, zodat ze compatibel zijn met een breed scala aan voertuigen. Met de opstaptreden van MTS kiest u voor een praktische oplossing die bijdraagt aan de veiligheid en het gebruiksgemak van uw voertuig, ongeacht het type of merk.

Lastdragers

Ontdek ons ruime aanbod aan lastdragers, vervaardigd van hoogwaardig geanodiseerd aluminium of standaard aluminium, speciaal ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van bedrijfswagens. Onze lastdragers zijn robuust, betrouwbaar en ontworpen om een optimale belasting te dragen, zodat u uw materialen veilig en efficiënt kunt vervoeren. Ze zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Bovendien hebben wij lastdragers beschikbaar voor een breed scala aan voertuigmodellen, zodat u altijd een oplossing vindt die perfect bij uw specifieke situatie past. Kies voor MTS lastdragers om uw transportmogelijkheden te optimaliseren en uw lading veilig op de plaats van bestemming te krijgen.

Zijdelingse lastdragers

MTS presenteert een uitmuntende oplossing voor het moeiteloos vervoeren van zware, omvangrijke of kwetsbare goederen met onze zijdelingse lastdragers, welke eenvoudig aan de zijkant van uw voertuig te bevestigen zijn. Deze innovatieve lastdragers zijn ontworpen om de efficiëntie van het laden en lossen te verhogen, terwijl ze tegelijkertijd een veilige en stabiele manier bieden om uw lading te vervoeren. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage van transport, en zijn aangepast aan verschillende voertuigmodellen om een perfecte pasvorm te garanderen. Of het nu gaat om ladders, houten planken of andere lange voorwerpen, de zijdelingse lastdragers van MTS bieden de steun en stabiliteit die u nodig heeft om uw goederen veilig naar hun bestemming te brengen.

Ladderdragers

Ons brede gamma aan ladderdragers is geschikt voor alle soorten gebruik en voertuigen, een onmisbaar hulpmiddel voor het veilig vervoeren van zelfs zeer grote en zware ladders en platformladders.

Buizenkokers

Voor het veilig en efficiënt vervoeren van langwerpige materialen zoals buizen en staven, biedt MTS robuuste en praktische buizenkokers. Deze zijn speciaal ontworpen om eenvoudig gemonteerd te worden op diverse lastdragers en imperialen, wat zorgt voor een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing. De MTS buizenkokers zijn vervaardigd uit duurzame materialen om weerstand te bieden tegen de dagelijkse slijtage tijdens het transport, terwijl ze uw lading beschermen en stabiliseren. Met MTS buizenkokers kiest u voor betrouwbaarheid en gemak, en zorgt u ervoor dat uw lange voorwerpen altijd veilig en in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Accessoires

Verhoog de functionaliteit en het gebruiksgemak van uw bedrijfsvoertuigen met ons veelzijdige assortiment aan MTS accessoires. Of het nu gaat om betrouwbare bevestigingsoplossingen, geavanceerde diefstalbeveiliging, verhoogde zichtbaarheid of handige reinigingskits, bij MTS vindt u alles wat u nodig heeft om uw voertuig optimaal uit te rusten. Al onze accessoires zijn vervaardigd volgens de hoogste standaarden en zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij onze andere producten, waardoor u verzekerd bent van een consistente en betrouwbare gebruikerservaring. Kies voor MTS accessoires en til de prestaties van uw bedrijfsvoertuigen naar een hoger niveau.