De toegangsladders voor imperiaal van MTS

Deze universele aluminium ladder zorgt voor een veilige toegang tot uw imperiaal. Dankzij de schuine sporten en het veilige en praktische opvouwsysteem met een beveiligd slot, is deze ladder bijzonder gebruiksvriendelijk. De ladder is perfect geschikt voor middelgrote en grote bestelwagens en heeft een minimale lengte van 2,17 m en een maximale lengte van 3,29 m.

Eenvoudig en veilig opklimmen

Dankzij de schuin geplaatste sporten en het gebruiksvriendelijke uitklapsysteem biedt onze aluminium ladder een veilige en probleemloze toegang tot uw imperiaal, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Geschikt voor grote voertuigen

Deze ladder is ideaal voor zowel middelgrote als grote bestelwagens. Met verstelbare lengtes van 2,17 m tot 3,29 m en een geïntegreerd beveiligingsslot, is het een veelzijdige keuze voor uiteenlopende transportbehoeften.

Opgeruimd en Veilig

Met het optionele REAG plafond opbergsysteem kunt u de ladder op een nette en veilige manier opbergen, waardoor uw voertuig altijd in optimale conditie blijft en de ladder direct klaar is voor gebruik.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte ladders voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment ladders specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale ladders voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!