De telescopische imperiaal ladders van MTS

De MTS telescopische ladder is een ruimtebesparende oplossing die een veilige toegang biedt tot uw imperiaal, ideaal voor het vastzetten van ladingen. We bieden vier aluminium modellen aan, afhankelijk van de hoogte van uw voertuig: met 4, 5 of 6 treden. Voor voertuigen met dubbele achterdeuren wordt een handige opbergkit meegeleverd.

Veilig verankeren van ladingen

De ladder biedt veilige en gemakkelijke toegang tot het imperiaal, wat essentieel is voor het veilig verankeren van ladingen met koord of spanband.

Ruimtebesparend

De MTS telescopische imperiaal ladder is speciaal ontworpen om ruimte te besparen, waardoor het een praktische optie is voor bedrijfsvoertuigen.

Handige opberkit

Voor voertuigen met dubbele achterdeuren wordt er standaard een handige opbergkit meegeleverd, wat zorgt voor extra gemakt en efficiëntie.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte ladders voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment ladders specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale ladders voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!