De uitschuifbare ladders van MTS

De uitschuifbare ladder van MTS is een uitstekende keuze voor intensief gebruik, en biedt comfort en veiligheid tijdens het gebruik. Deze ladder wordt netjes onder de dragers van het stalen of aluminium MTS imperiaal gemonteerd en wordt geleverd met een trekstang en 2 halve laadrollen. De ladder zorgt voor vrije toegang tot de achterdeur en is geschikt voor middelgrote en grote voertuigen. Het laadvermogen bedraagt 150 kg.

Ontworpen voor intensief gebruik

Deze robuuste MTS uitschuifbare ladder is perfect voor dagelijks intensief gebruik, waarbij de nadruk ligt op zowel comfort als veiligheid. Gebruikers kunnen altijd rekenen op de betrouwbaarheid en stabiliteit die deze ladder biedt tijdens werkzaamheden.

Veilige en praktische montage

De ladder wordt op een slimme en veilige manier bevestigd onder de dragers van het imperiaal, of het nu van staal of aluminium is gemaakt. Dit zorgt voor een geordend geheel en zorgt ervoor dat de ladder altijd klaar is voor gebruik, terwijl het voertuig netjes blijft.

Hoge functionaliteit en aanpassingsvermogen

Met een indrukwekkend laadvermogen van 150 kg, inclusief een trekstang en twee halve laadrollen, is deze ladder zeer functioneel. De beschikbare optionele RESP-verlengstuk maakt de ladder nog veelzijdiger, geschikt voor gebruik met 4×4’s, voertuigen met dubbele wielen of achterwielaandrijving.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte ladders voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment ladders specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale ladders voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!