King Ping sidebars

Voorkom onnodige schade en behoed uw bedrijfswagen met de premium RVS Sidebars van King Ping. Stel, u komt onverwachts te dicht bij een paaltje, raakt een plotselinge stoeprand, of manoeuvreert een palletwagen, dan leveren deze accessoires de ideale bescherming voor de dorpels en schuifdeuren van uw voertuig. Bovendien zijn deze stevige, dikwandige buizen speciaal geconstrueerd om zelfs onder de zwaarste omstandigheden moeiteloos te presteren.

Vervaardigd uit hoogwaardig RVS, blinken de King Ping Sidebars uit in duurzaamheid; dit materiaal is immers niet alleen sterker maar ook lichter dan aluminium. Hierdoor, zelfs wanneer er onverhoopt een krasje optreedt, behouden deze accessoires hun stijlvolle uitstraling. Kortom, uw bedrijfswagen verdient de beste bescherming en een verfijnde look, en dat is exact wat u ontvangt met een merk als King Ping.

Wilt u ons volledige assortiment sidebars ontdekken? Bekijk dan onze “Sidebars” pagina.

100% pasgarantie

We know what fits!

Op zoek naar de perfecte sidebars voor uw bedrijfswagen? Ontdek het brede assortiment accessoires specifiek voor uw voertuig in onze handige configurator. Selecteer simpelweg uw bedrijfswagen en ontdek direct alle beschikbare opties. Waar wacht u nog op? Vind nu de ideale accessoire voor een stijlvolle en functionele upgrade van uw bedrijfswagen!

Ons assortiment King Ping sidebars

Hieronder treft u een actueel en up-to-date overzicht aan van onze King Ping sidebars. Deze lijst is nauwkeurig geordend op basis van voertuigtype. Klik op een voertuig om beschikbare artikelen weer te geven. Blader gerust door de lijst hieronder om de perfecte match voor uw voertuig te vinden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op een specifiek artikel klikken.