Logo King Ping

Bij Giva Works hebben we een scherp oog voor kwaliteit. Daarom zijn we trots om merken zoals King Ping in ons assortiment te hebben. King Ping, een erkende naam in de wereld van imperialen en dakdragers, heeft zijn sporen verdiend in acht Europese landen, waarbij ze in de Benelux de leidende positie hebben veroverd.

Hun productlijn is indrukwekkend. Van de lichte en moderne KING ALU aluminium imperialen en dakdragers, tot de robuuste en duurzame stalen bedrijfsimperialen. Elk product weerspiegelt hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie. En wat het nog beter maakt? Hun aandacht voor detail strekt zich uit tot het gemak van de klant. Zo worden alle KING ALU imperialen standaard geassembleerd geleverd wanneer besteld via Giva Works.

Maar King Ping gaat verder dan alleen hardware. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw ervaring te verrijken en uw werk efficiënter te maken. Dit getuigt van hun diepgaand begrip van de behoeften van hun klanten en hun streven om hieraan te voldoen.

Waarom kiezen professionals en particulieren voor dit merk? Eenvoudig. Ze weten dat ze een product krijgen dat de tand des tijds zal doorstaan. King Ping’s toewijding aan kwaliteit betekent dat elk product niet alleen lang meegaat, maar ook optimale prestaties levert.

Bij Giva Works waarderen we duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntendheid. Dit is de reden waarom we een partnerschap met dit merk zijn aangegaan. We nodigen u uit om ons assortiment te bekijken en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid die King Ping en Giva Works samen aanbieden.

Sidebars

Heeft u genoeg van de hoge kosten van dorpel- en bumperschade? Ontdek de King Ping sidebar, de ultieme bescherming voor uw voertuig bij het laden, lossen en parkeren. Deze roestvrijstalen accessoires bieden niet alleen uitstekende schokbestendigheid, maar zien er ook nog eens prachtig uit!

Imperialen

De aluminium of stalen imperialen van King Ping worden pasklaar ontworpen voor elk type bedrijfswagen. Ze bieden niet alleen extra laadruimte, maar zorgen er ook voor dat uw lading veilig en stabiel kan worden vervoerd.

Lastdragers

King Ping biedt naast imperialen ook op maat gemaakte lastdragers voor verschillende bedrijfswagens. Deze lastdragers breiden de laadcapaciteit uit en garanderen een veilige en stabiele vervoering.

Waarom kiezen voor bedrijfswagen accessoires van King Ping?

  • Duurzaamheid en Kwaliteit
    De King Ping producten, zowel de imperialen als de lastdragers, zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een lange levensduur – vaak even lang als de levensduur van een auto (tot wel 10 jaar). Bovendien zijn deze producten recyclebaar, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.
  • Flexibiliteit en Gemak
    De accessoires zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De KING ALU imperiaal en de aluminium lastdragers zijn beide eenvoudig te monteren en aan te passen aan verschillende bedrijfsauto’s. Met speciale kits kunnen deze producten zelfs na jaren worden overgeplaatst naar een ander type of merk bedrijfsauto.
  • Veiligheid en Certificering
    Alle King Ping imperialen zijn TÜV gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast hebben ze een aerodynamisch en stijlvol design, compleet met opties zoals spoilers en ergonomische laadrollen, die niet alleen het uiterlijk versterken, maar ook bijdragen aan veiliger en efficiënter transport.

Bent u klaar om uw bedrijfsvoertuig naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de wereld van King Ping accessoires en verander uw auto in een meesterwerk van functie en design. Maak gebruik van onze configurator bovenaan deze pagina en duik in ons brede assortiment bedrijfswagen accessoires! 

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem contact op met onze klantenservice.