Logo Aldor

Bij Giva Works zijn we trots om een scala aan producten van Aldor Automotive te mogen presenteren, een toonaangevend merk met meer dan 25 jaar ervaring in de automotive sector. Aldor zette zijn eerste stappen met het ontwikkelen en verkopen van gespecialiseerde spoilers en zet de traditie van het in kleur spuiten van deze producten in eigen spuiterij voort.

Het assortiment van Aldor is in de loop der jaren divers en uitgebreid geworden en omvat nu een breed scala aan autoaccessoires zoals bumperbeschermers, instaplijsten, en meer. Met een TÜV certificering belichaamt Aldor automotive perfectie, en elke creatie is een harmonie van elegantie en functionaliteit.

Styling accessoires

Ontdek de diversiteit aan styling accessoires van Aldor! Deze categorie biedt een gevarieerde selectie, waaronder bumperbeschermers, instaplijsten, voetsteunafdekkingen en achterklep sierlijsten. Elk stuk is ontworpen voor zowel esthetiek als functionaliteit, en benadrukt de unieke flair van uw bedrijfswagen met ongeëvenaarde kwaliteit en detail. Verken en versterk de look van uw bedrijfswagen met de premium accessoires van Aldor!

Waarom kiezen voor bedrijfswagen accessoires van Aldor?

  • Ervaring en Expertise
    Met meer dan 25 jaar ervaring is Aldor Automotive B.V. een autoriteit in de automotive branche, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige autoaccessoires. Deze ervaring garandeert klanten van Giva Works producten van topkwaliteit, ontwikkeld met deskundigheid en een diep begrip van de automotive sector.
  • Breed Scala aan Producten:
    Aldor presenteert een rijk en divers assortiment aan autoaccessoires. Klanten bij Giva Works kunnen hierdoor toegang krijgen tot een veelzijdig aanbod aan hoogwaardige producten, profiterend van de uitgebreide expertise van Aldor in de ontwikkeling en personalisatie van deze styling accessoires.
  • Service
    Kwaliteit en service staan centraal bij Aldor. De combinatie van hoogwaardige producten, competente service, en de gedegen kennis van alle aangeboden producten zorgt ervoor dat klanten van Giva Works niet alleen producten van topkwaliteit ontvangen, maar ook kunnen rekenen op vakkundige en correcte service.

Bent u klaar om uw bedrijfsvoertuig naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de wereld van Aldor accessoires en verander uw auto in een meesterwerk van functie en design. Maak gebruik van onze configurator bovenaan deze pagina en duik in ons brede assortiment bedrijfswagen accessoires! 

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem contact op met onze klantenservice.